ανεπαρκεια αορτης | αντιτετανικοσ οροσ | παιδικη ασπιρινη | νόσο του crohn συμπτωματα | Φαγουρα σε ολο το σωμα

Τρία ποτήρια γάλα για γερά οστάΟι έφηβοι θα πρέπει να καταναλώνουν τρία ποτήρια γάλα ημερησίως και να αποφεύγουν ποτά που περιέχουν καφεΐνη και ανθρακικό οξύ ώστε να προλάβουν την οστεοπόρωση, που συνήθως παρουσιάζεται σε μεγαλύτερη ηλικία, δήλωσε ο Aμερικανός ειδικός καθηγητής κ. Ρομπέρτο Σιβιτέλι.

Σε ομιλία του στο πανεπιστήμιο της βόρειας Ισπανικής πόλης Παμπλόνα, ο Δρ. Σιβιτέλι πρόσθεσε ότι η οστεοπόρωση είναι μια νόσος που δεν προσβάλει μόνο τις μεγάλης ηλικίας γυναίκες, όπως πιστεύεται μέχρι σήμερα, αλλά και τους άνδρες, σε μεγάλο μάλιστα ποσοστό.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι οι έφηβοι, εκτός απότην επαρκή πρόσληψη ασβεστίου, θα πρέπει να ασκούνται τακτικά ώστε να στερεοποιούνται τα οστά τους.

Η οστεοπόρωση είναι μία νόσος που μεταβάλει τα οστά των ενηλίκων, καθιστώντας τα πορώδη άρα και εξαιρετικά εύθραυστα.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.