σπιρομετρησγ | εκτακτες συστολες | πεφυκας | ιογενη λοιμωξη αναπνευστικου | μηνισκος

Σώμα Ελεγκτών Υπηρεσιών Υγείας και ΠρόνοιαςΗ χώρα μας προσαρμόζεται με τα ισχύοντα σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, όπου με επιτυχία λειτουργούν ανάλογα όργανα όπως το Σώμα Ελεγκτών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας, επεσήμανε ο υπουργός Υγείας κ. Α. Παπαδόπουλος κατά τη συζήτηση του σχετικού νομοσχεδίου στη Βουλή.

Ο υπουργός Υγείας επισήμανε ότι η σύσταση του οργάνου είναι επιβεβλημένη για τις αλλαγές που πρέπει να προωθηθούν στο σύστημα υγείας. Όπως διευκρίνισε, οι έλεγχοι που θα διενεργούνται θα είναι τριών κατηγοριών, δηλαδή στον τομέα υγειονομικού και φαρμακευτικού, στον τομέα των φορέων πρόνοιας, αλλά και στον οικονομικό και διοικητικό τομέα.

Κατά του νομοσχεδίου τάχθηκε η ΝΔ, δια του εισηγητή της Ελ. Παπανικολάου, ο οποίος έκανε λόγο για διαπλοκή και διαφθορά στο χώρο της Υγείας.

Την αντίθεση του ΚΚΕ επί της αρχής του νομοσχεδίου εξέφρασε ο βουλευτής του κόμματος Π. Κοσιώνης, ενώ ο εκπρόσωπος του ΣΥΝ Γ. Αμπατζόγλου επιφυλάχθηκε να τοποθετηθεί στην Ολομέλεια.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.