ταχυκαρδια | τσουκας φωτης | www.ενδομυτριο | σπασιμο βραχιονα | παθησεις οισοφαγου | καρδιακη αρρυθμια συμπτωματα

Τα άτομα με ειδικές ανάγκες είναι ισότιμοι πολίτεςΤα άτομα με ειδικές ανάγκες αντιμετωπίζονται και προβάλλονται από τα ΜΜΕ ως άτομα που χρήζουν οίκτου από την κοινωνία και όχι ως ισότιμοι πολίτες οι οποίοι έχουν πλήρη δικαιώματα και υποχρεώσεις, επεσήμανε η καθηγήτρια ψυχολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο κ. Φ. Τσαλίκογλου κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων της Κίνησης Πολιτών με θέμα "Ο πολιτισμός κατά του ρατσισμού".

Για το λόγο αυτό κάλεσε τα ΜΜΕ να μην προβάλλουν μόνο τα προβλήματα που κυριαρχούν βέβαια στο συγκεκριμένο πληθυσμό, αλλά και όλες εκείνες τις δραστηριότητες τους οι οποίες τα αναδεικνύουν σε ισότιμους πολίτες.

Η εκδήλωση έκλεισε με μουσικό πρόγραμμα που παρουσίασε το μουσικό συγκρότηαμα "Αέρικα"το οποίο αποτελείται από σπουδαστές και απόφοιτους του ιδρύματος "Θεοτόκος". Τα μέλη του συγκροτήματος τα οποία σύμφωνα με τον υπεύθυνο τους Κώστα Αντάρα ετοιμάζονται να παρουσιάσουν τη δουλειά τους και μέσω δισκογραφικής εταιρείας, μπόρεσαν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τους και τις ειδικές ανάγκες τους προωθώντας τη δύναμη τους για ζωή ακόμα και αν τα εμπόδια πολλές φορές δεν το επιτρέπουν.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.