περιποιηση γυναικας | καρκινος πνευμονα απο μετασταση | μικροβιο δεξια πνευμονα | βρογχικο ασθμα

Αντιπροσωπεία του Υπουργείου Υγείας της Κίνας στο Κ.Υ. ΚορωπίουΤο Κέντρο Υγείας Κορωπίου, το οποίο έχει ενταχθεί σε ειδικά προγράμματα για παροχή ιατρικών υπηρεσιών και υποστήριξη απομακρυσμένων υγειονομικών μονάδων μέσω του διαδικτύου, επισκέφτηκε αντιπροσωπεία του Υπουργείου Υγείας της Κίνας με επικεφαλής την Αναπληρώτρια Υπουργό, συνοδευόμενη από την υφυπουργό Υγείας κ. Χ. Σπυράκη

Οπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου του Ινστιτούτου Ψηφιακής Ιατρικής, η κινεζική αντιπροσωπεία ενημερώθηκε για τα προγράμματα υψηλής τεχνολογίας, που εφαρμόζονται σε αυτό το κέντρο υγείας, ενώ τους έγινε και παρουσίαση του site www.asklipios.org.

Η ξένη αποστολή έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον ιδίως για το Pharmakon Project και ζήτησε την ηλεκτρονική διεύθυνση προκειμένου να μπορέσει να το μελετήσει.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.