ξεροβηχας apo alergia | κυταρομεγαλοιος | βοτανα κατα αλλεργιας | συγγενες μεγακολο συλογοσ | ηθμοειδείς κυψέλες

Επικίνδυνα τα λουλούδια στα νοσοκομείαΤα φρεσκοκομμένα λουλούδια στους θαλάμους των νοσοκομείων είναι δυνατόν να θέσουν σε κίνδυνο τους ασθενείς και θα ήταν προτιμότερο, οι συγγενείς να προσφέρουν φυτά αντί για λουλούδια σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου Royal Shrewsbury Hospital στη Μεγάλη Βρετανία.

Τα λουλούδια μπορεί να αποτελέσουν πηγή μετάδοσης ψευδομονάδων. των οποίων η ανάπτυξη και η μετάδοση ευνοούνται από το ζεστό κλίμα, προκαλώντας μόλυνση στις μετεγχειριτικές τομές και εμφάνιση μετεγχειριτικών λοιμώξεων.

Το 9% των ασθενών προσβάλλονται από λοιμώξεις κατά την παραμονή τους στο νοσοκομείο. Οι πιο συχνές είναι οι ουρολοιμώξεις, αλλά μπορούν επίσης να προσβληθούν οι μετεγχειριτικές τομές, το δέρμα και το κυκλοφορικό.

Οι εκπρόσωποι του νοσοκομείου συστήνουν στους επισκέπτες να προτιμούν τα φυτά από τα λουλούδια. Σίγουρα τα λουλούδια ομορφαίνουν έναν χώρο, αλλά μπορουν να διακοσμήσουν άλλους χώρους του νοσοκομείου.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.