βλεννα στα κοπρανα | πολιουρια | το στιγμα της μεσογειακης αναιμιας | tea tree oil μυκητες κολπου | πεμφιγα

Το mountain bike θέλει προσοχήΠολλαπλά κατάγματα, ρήξεις οργάνων και βλάβες στο νωτιαίο μυελό είναι μερικοί από τους σοβαρότερους τραυματισμούς που καταγράφονται με ολοένα αυξανόμενη συχνότητα, ανάμεσα στους λάτρεις του mountain bike. Αυτό είναι αποτέλεσμα έρευνας που έγινε από Royal Shrewsbury Hospital, στο Shrewsbury και δημοσιεύθηκε στο British Journal of Sports Medicine.

Οι γιατροί από την μονάδα τραυματισμών, εξέτασαν δεδομένα από 80 ποδηλάτες που είχαν υποστεί τραυματισμούς μέσα σε ένα χρόνο. Τα αποτελέσματα των ερευνών έδειξαν ότι το ένα τέταρτο των τραυματισθέντων ήταν άντρες και τα ατυχήματα συνέβησαν κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Τα περισσότερα αφορούσαν κατάγματα, κυρίως στην περιοχή του αυχένα και του ώμου. Επίσης, στο ένα τέταρτο των ασθενών απαιτήθηκε να γίνει εγχείρηση, ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που χρειάστηκαν περισσότερες από μία εγχειρήσεις.

Το συμπέρασμα της έρευνας είναι ότι όλοι οι ποδηλάτες, οφείλουν να φοράνε το λιγότερο τα προστατευτικά κράνη θα πρέπει πάντα να ενημερώνουν κάποιον για την πορεία που θα ακολουθήσουν. Σύμφωνα με τον Dr. Lee Jeys, που ήταν ο υπεύθυνος των ερευνών, σκοπός δεν είναι να αποτραπεί ο κόσμος από το mountain bike, αλλά να γίνουν περισσότερο προσεχτικοί.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.