τρανσαμινασες | πυώδη ρινίτιδα medlab | Καθαρισμος αυτιων | ποιο εμβολιο αφηνει σημαδι στο μπρατσο

Παπαδόπουλος: Συμπληρωματικός ο ρόλος του Ιδιωτικού τομέα στην ΥγείαΤο συμπληρωματικό ρόλο του ιδιωτικού τομέα στην Υγεία και τον κύριο ρόλο του Δημόσιου επεσήμανε ο υπουργός Υγείας κ. Α. Παπαδόπουλος, με την ομιλία του κατά τη διάρκεια του 5ου Πανελλήνιου Συνεδρίου για τη Δημόσια και Ιδιωτική Υγεία.

Ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε ότι βλέπει θετικά τη λειτουργία του ιδιωτικού τομέα υπό την προϋπόθεση ότι θα εκσυγχρονιστεί, θα μάθει να λειτουργεί με προδιαγραφές, θα ελέγχεται και θα αξιολογείται όσον αφορά την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Τέλος ο κ. υπουργός είπε ότι η συνεργασία του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα πρέπει να διέπεται από αρχές και κανόνες και όχι να βασίζεται στην αντίληψη της εκμετάλλευσης του ασθενούς και της λεηλασίας των δημόσιων πόρων.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.