τροφη στον οισοφαγο | πνευμονικο αποστημα θεραπεια | αιμαγγειωμα στο συκωτι | κυλη και αιμοραγια | ανεμογκαστρι

Οι θέσεις της ομοιοπαθητικής για ρινίτιδα, άσθμα και ψωρίαση στο ΝΙΜΙΤΣ'Αλλεργική ρινίτιδα, Αλλεργικό άσθμα και Ψωρίαση' είναι το θέμα ημερίδας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Μαϊου, στο μεγάλο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου ΝΙΜΤΣ. Θα παρουσιαστούν οι απόψεις και οι θέσεις της ομοιοπαθητικής ιατρικής στην αντιμετώπιση αυτών των πολύ συχνών παθήσεων που ειδικά αυτή την εποχή ταλαιπωρούν πολλούς ανθρώπους, με συζήτηση τεκμηριωμένων περιπτώσεων ασθενών.

Ομιλητές στην ημερίδα θα είναι οι Ιατροί της Ομοιοπαθητικής κ.κ. Βαγγέλης Ζαφειρίου, Γιώργος Τσαντάκης και Ξενοφών Τσούκαλης της 'Ελληνικής Ομοιοπαθητικής Ιατρικής' καθώς και ο κ. Γιώργος Παπαϊωάννου, φαρμακοποιός, αντιπρόεδρος της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Φυτοθεραπείας - Αρωματοθεραπείας.

Η ημερίδα οργανώνεται από την Medicum - Eναλλακτική Θεραπευτική και θα ξεκινήσει στις 17:30 με ελεύθερη είσοδο. Μετά το πέρας της ημερίδας θα ακολουθήσει ευρεία συζήτηση.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.