περιγραφη βουβωνικης τομης | περιγραφη εικονας κονδυλωματων | λευκοπλακια

Ενήμερα τα νοσοκομεία για τα ράμματα από ιστούς βοοειδώνΕχουν ενημερωθεί τα νοσοκομεία και οι ιατρικοί σύλλογοι ώστε να μη χρησιμοποιούνται τα γαλλικά ράμματα CUTGAT, που παρασκευάζονται από ιστούς βοοειδών και είναι επικίνδυνα για μόλυνση των ασθενών την σπογγώδη εγκεφαλοπάθεια. Αυτό δήλωσε η υφυπουργός Υγείας & Πρόνοιας κ. Χρ. Σπυράκη, η οποία σημείωσε ότι έχουν ληφθεί όλα τα προληπτικά μέτρα, παρότι δεν έχει ληφθεί κάποια σχετική απόφαση στην ΕΕ.

Σχετική ερώτηση είχε καταθέσει ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ κ. Μ. Σαλμάς, ο οποίος έκανε λόγο για εγκληματική συμπεριφορά του υπουργείου διότι «παρέλειψε› να ενημερώσει τα νοσοκομεία για την απόφαση του ΕΟΦ, που συνέδεε τα ράμματα αυτά με τη σπογγώδη εγκεφαλοπάθεια.

Η κ. Σπυράκη περιορίστηκε να πει ότι ο κ. Σαλμάς διολισθαίνει, ότι δεν διαβάζει και ότι το υπουργείο δεν προκαλεί πανικό στον κόσμο.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.