μικρη πληγη στην γλωσσα μου | ηλεκτροβελονισμος | απονευρωση δοντιου | ευερεθιστο εντερο συμπτωματα

Εκδήλωση ενημέρωσης για τα βιολογικά προϊόνταΕνα μπουφέ με οικολογικά προϊόντα και φαγητά, καθώς και μία αρκούδα, κατασκευασμένη από φελιζόλ επικαλυμμένο με πέντε κιλά βιολογικής μαργαρίνης και σκόνη κανέλας, έστησαν έξω από το Κέντρο Συνάντησης Εθελοντών του «ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ› στη Θεσσαλονίκη, η ομώνυμη περιβαλλοντική οργάνωση και ο Οργανισμός Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων «ΔΗΩ›.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το τι είναι τα βιολογικά προϊόντα, πως καλλιεργούνται, ποια είναι η διαδικασία μεταποίησης τους και φυσικά να τα γευτούν.

Οι εκπρόσωποι του ΔΗΩ τόνισαν μεταξύ άλλων την ανάγκη στροφής των καταναλωτών προς τα βιολογικά προϊόντα, αφού τα τελευταία χρόνια ολοένα και πληθαίνουν τα διατροφικά σκάνδαλα.

Ωστόσο, όπως επισημάνθηκε, το μεγάλο πρόβλημα των προϊόντων βιολογικής καλλιέργειας είναι η υψηλή τιμής τους, η οποία οφείλεται, όπως είπαν, στη μικρή παραγωγή τους.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.