συσπαση εντερου μιαζει με αρρυθμια | σταδια υπνου | καταγμα πλευρων | μυς χεριου

Για ένα ανθρωποκεντρικό σύστημα ΥγείαςΗ δημιουργία ενός ανθρωποκεντρικού μοντέλου παροχής υπηρεσιών πρόληψης, φροντίδας και αποκατάστασης, που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες του μεμονωμένου πολίτη και της τοπικής κοινωνίας και θα εξασφαλίζει την υγεία και στο πιό απομακρυσμένο χωριό, είναι ο στόχος του χάρτης Υγείας και Πρόνοιας που προωθείται μέσα από τη μεταρρύθμιση του συστήματος Υγείας.

Ο νέος αυτός χάρτης Υγείας παρουσιάσθηκε σε ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα με κεντρικούς ομιλητές την υφυπουργό Υγείας κ. Χ. Σπυράκη, και τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συστήματος Υγείας, κ. Σ. Θεοδωρόπουλο.

Οπως υποστήριξε η υφυπουργός πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο σύστημα που βασίζεται σε τεχνολογίες Γεωγραφικών και Πληροφοριακών συστημάτων για τη συλλογή και διαχείριση στοιχείων από διάφορες πηγές και θα χρησιμοποιηθεί από την πολιτική ηγεσία, απ' όσους ασχολούνται με το χώρο αυτό, αλλά και στον κάθε Ελληνα πολίτη.

Με τον Χάρτη Υγείας θα υπάρχει σαφής και αξιόπιστη πληροφόρηση για το τι συμβαίνει στο χώρο αυτό και παράλληλα, η πληροφόρηση αυτή, θα συμβάλει και στην αναβάθμιση του τομέα της υγείας, την οικονομική προσέγγιση και ορθολογική διαχείριση του συστήματος.

Με την ολοκλήρωση του Χάρτη Υγείας επιτυγχάνεται η αποκέντρωση της Υγείας, με πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση τα Περιφερειακά Συμβούλια Υγείας (ΠΕΣΥ).

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.