τι ειναι το mantoux | μεταλικη γευση | βρογχιτιδα | ru486 χάπι | πονο εντερου και αφοδευση | Ντεπονκαι στομαχι

Δραματική μείωση του εργατικού δυναμικού στην Αφρική λόγω AIDSΟι θάνατοι από τον ιό του HIV σε δέκα χώρες της Αφρικής, θα μειώσουν σε ποσοστό 26% το εργατικό δυναμικό μέχρι το 2020, με δραματικές επιπτώσεις στην αγροτική, οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη των χωρών αυτών ανακοίνωσε ο Οργανισμός Τροφίμων και Γεωργίας του ΟΗΕ.

Η έκθεση του FAO δείχνει ότι από το 1985 περίπου επτά εκατομμύρια εργάτες στις αγροτικές περιοχές έχουν πεθάνει από ασθένειες που σχετίζονται με το AIDS σε 27 χώρες της Αφρικής. Και μέσα στις δύο επόμενες δεκαετίες υπολογίζεται ότι θα έχουν χάσει τη ζωή τους άλλα 16 εκατομμύρια άνθρωποι.

Η έκθεση αυτή ετοιμάστηκε με αφορμή τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί από τις 28 Μαίου έως την 1η Ιουνίου στη Ρώμη με θέμα την ασφάλεια των τροφίμων στον κόσμο. "Σε όλη την ιστορία, πολύ λίγες κρίσεις αποτελούσαν τόσο μεγάλη απειλή για την υγεία των ανθρώπων, την κοινωνική και οικονομική πρόοδο όσο το AIDS", επισημαίνεται στην έκθεση.

επιδημία του AIDS είναι πιθανό να έχει καταστροφικές επιπτώσεις στην ασφάλεια των τροφίμων μέσα στα σπίτια και στη διατροφή", αναφέρεται στην έκθεση και προστίθεται ότι η ευημερία της οικογένειας αρχίζει να μειώνεται όταν αρρωσταίνει ο πρώτος ενήλικος του σπιτιού.

"Αυξάνονται τα έξοδα για την περίθαλψη και μειώνεται η παραγωγικότητα. Οσο περισσότεροι ενήλικοι αρρωσταίνουν, τόσο πέφτει δραματικά η παραγωγή τροφίμων και τα εισοδήματα. Και τότε τα προβλήματα διογκώνονται", σύμφωνα με την έκθεση του FAO.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.