κερκιδιικο.νευρο | θυμωμα τυπου β'2 θεραπεια | μορφωμα στο εντερο | κυστικη βρογχοκηλη | karkinos aidioy

Πορεία ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστούΤην πίστη τους ότι ο καρκίνος του μαστού μπορεί να νικηθεί διαδήλωσαν το μεσημέρι της Κυριακής εκατοντάδες Αθηναίοι στην Πλατεία Συντάγματος, σε μία συμβολική πορεία 5 χλμ -μέχρι το Χίλτον- ενάντια στην πάθηση που 'χτυπάει' κάθε χρόνο πάνω από 4.500 Ελληνίδες και 200 Ελληνες.

Η εκδήλωση οργανώθηκε από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Σουζαν Κόμεν για την Καταπολέμηση του Καρκίνου του Μαστού και ήταν υπό την αιγίδα του υπουργείου Υγείας. Την εκκίνηση της πορείας έδωσε ο Ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης τον οποίο και επιδοκίμασαν οι διαδηλωτές κυρίως όταν υποσχέθηκε νέα ολυμπιακά μετάλλια.

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση η πρόεδρος του Συνδέσμου, Λύδια Ιωαννίδου Μουζάκα υπογράμμισε ότι η ευαισθητοποίηση μπορεί να γλιτώσει περισσότερες από 1000 Ελληνίδες ετήσια από αυτή τη μάστιγα ενώ πρόσθεσε ,όλοι πρέπει να δείξουμε την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη προς τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας με το μήνυμα ότι η νόσος μπορεί να νικηθεί.

Το τέλος της πορείας ακολούθησε βράβευση γυναικών που είχαν αντιμετωπίσει σε κάποια φάση της ζωής τους την πάθηση.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.