αυχενικο βουητο αυτιων | μακροχρονιες ιωσης του αναπνευστικου | θώρακας | ακροαστικα | μυς ποδιου

Χορτοφάγος μηνύει τα ΜακντόναλντςΕνας χορτοφάγος από το Σιάτλ της Πολιτείας Ουάσινγκτον κατέθεσε μήνυση κατά της αλυσίδας εστιατορίων Μακντόναλντς, υποστηρίζοντας ότι η συγκεκριμένη παραπλάνησε τους καταναλωτές, σχετικά με τη χρήση ζωικού λίπους στις τηγανιτές πατάτες.

Ο Ινδουιστής δικηγόρος κ. Χ. Μπάρτι είπε ότι η εταιρεία χρησιμοποιούσε αγελαδινό λίπος για να βελτιώσει τη γεύση στις τηγανιτές πατάτες, χωρίς όμως να το διευκρινίζει στους πελάτες της. Κάλεσε επίσης όλους τους χορτοφάγους να ενώσουν τη φωνή τους μαζί του και να καταθέσουν ομαδικές μηνύσεις.

Επί πολλές δεκαετίες η "Μακντόναλντς" χρησιμοποιούσε κυρίως ζωικά λίπη για το τηγάνισμα. Ομως το 1990 άρχισε να διαφημίζει ότι οι τηγανιτές πατάτες της ήταν "φιλικές για τους χορτοφάγους" και πιο υγιεινές επειδή μαγειρεύονταν σε φυτικό λάδι.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.