μελιταιος πυρετος συμπτωματα | ραιβοκρανο απο τη γεννα | κηλη βουβωνοκηλη | ακροαστικα

Χωρίς ορθοπεδικά υλικά το Κ.Α.Τ. και άλλα 9 Νοσοκομεία από τις 7 ΜαΐουΧωρίς ορθοπεδικά υλικά θα μείνουν από τις 7 Μαΐου 10 Νοσοκομεία, μεταξύ των οποίων και το ΚΑΤ, καθώς οι εταιρείες - μέλη του Πανελληνίου Συλλόγου Προμηθευτών Εμφυτεύσιμου Ορθοπεδικού Υλικού (ΠΑ.ΣΥ.Π.Ο.Υ.), θα αποσύρουν όλες τις δωρεάν παρακαταθήκες εργαλείων και εμφυτευσίμων υλικών τους.

Οι εταιρείες διαμαρτύρονται, καθώς οι προμηθευτές, τα τελευταία δύο χρόνια, έχουν μείνει απλήρωτοι από τα συγκεκριμένα Νοσοκομεία, τα οποία καθυστερούν τις πληρωμές έως 24 μήνες.

Παράλληλα, οι προμηθευτές έχουν καταστήσει απόλυτα σαφές στα εν λόγω Νοσοκομεία, ότι δεν πρόκειται να τα προμηθεύσουν πλέον, αν αυτά δεν τακτοποιήσουν τα ληξιπρόθεσμα χρέη τους σύμφωνα με το Νόμο 2469/97, που επιβάλλει την εξόφλησή τους εντός 3 μηνών.

Τα 10 πρώτα Νοσοκομεία, προς τα οποία ο ΠΑ.ΣΥ.Π.Ο.Υ. έχει ήδη στείλει εξώδικο από τις 6 Απριλίου 2001, είναι: Κ.Α.Τ. Κηφισιάς, Γενικό Κρατικό Αθηνών, Γενικό Κρατικό Νικαίας, Αγία Ολγα Ν. Ιωνίας, Πανεπιστημιακό Πατρών, ’γιος Ανδρέας Πατρών, Χατζηκώστα Ιωαννίνων, Βενιζέλειο Ηρακλείου, Νοσοκομείο Καλαμάτας και Νοσοκομείο Αγρινίου. Σε δεύτερη φάση, η απόσυρση θα γενικευθεί σε όλα τα Νοσοκομεία, που καθυστερούν την εξόφληση των οφειλών τους.

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι οι εταιρείες - μέλη του ΠΑ.ΣΥ.Π.Ο.Υ., καλούνται κάθε μήνα να πληρώσουν τον ΦΠΑ στο κράτος (χωρίς να τον έχουν ακόμη εισπράξει από το Δημόσιο - πελάτη), τον φόρο εισοδήματος για εισόδημα που δεν έχει ακόμη εισπραχθεί, τις καθυστερούμενες οφειλές στους ξένους οίκους, τις δόσεις και τόκους δανείων στις τράπεζες και τους μισθούς στους 1.000 και πλέον εργαζόμενους του κλάδου.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.