χρονια χολοκυστιτιδα | αιμαγγειωμα ηπατοσ | τι ειναι η ρευση | aids απο δαγκωμα σκυλου | υψηλη τιμη hba2

Η σωστή διατροφή προστατεύει από τον καρκίνοΛαχανικά, φρούτα, λάδι, όσπρια και δημητριακά μπορεί να αποτελέσουν ασπίδα κατά του καρκίνου, ενώ η υπερβολική κατανάλωση κόκκινου κρέατος δεν αποτελεί την καλύτερη διατροφική λύση, σύμφωνα με τα όσα επεσήμανε ο ακαδημαϊκός και καθηγητής κ. Τριχόπουλος σε ομιλία του σε διοικητικούς υπαλλήλους του υπουργείου Παιδείας.

Οπως διευκρίνισε ο κ. Τριχόπουλος, ενώ η επίπτωση των καρδιαγγειακών και λοιμωδών μειώνεται παγκοσμίως, δεν παρατηρείται κάτι τέτοιο με τον καρκίνο, ο οποίος προσβάλει ένα στους τρεις ανθρώπους και αποδεικνύεται θανατηφόρος για έναν στους έξι.

Ο κ. Τριχόπουλος τέλος επεσήμανε ότι το κάπνισμα, διάφοροι ιοί και μικρόβια, έχει αποδειχτεί ότι ευθύνονται για την εμφάνιση διαφόρων μορφών καρκίνου όπως ο καρκίνος του πνεύμονα, του ήπατος και του στομάχου και τόνισε ιδιαίτερα την χρησιμότητα της μαστογραφίας και του τεστ Παπανικολάου στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού και της μήτρας.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.