συγχειλιτιδα θεραπεια | cmv igg θετικο τι σημαινει | σκωληκοειδίτιδα συμπτωματα

Από το Ιντερνετ ενημερώνονται οι Αμερικανοί για θέματα υγείαςΤο 75% των Αμερικανών που είναι χρήστες του Ιντερνετ, το χρησιμοποιούν και για απόκτηση ιατρικών πληροφοριών. Σύμφωνα με τη στατιστική υπηρεσία "Harris Poll", ενενήντα επτά εκατομμύρια Αμερικάνοι ψάχνουν το δίκτυο για πληροφορίες που έχουν να κάνουν με θέματα υγείας.

Οι πιο συχνοί χρήστες, αυτοί δηλαδή που μπαίνουν στο δίκτυο, πάνω από 8 ώρες την εβδομάδα, ψάχνουν για ειδήσεις που αφορούν στην υγεία, πάνω από 6 φορές τον μήνα. Συγκριτικά, οι πιο περιστασιακοί χρήστες, γυρεύουν πληροφορίες περίπου 2 φορές το μήνα. Ο μέσος όρος είναι, για τους χρήστες του Ιντερνετ 3,3 φορές το μήνα.

Η πλειοψηφία των χρηστών του Ίντερνετ, το 52%, χρησιμοποιεί μια πύλη ή μια μηχανή αναζήτησης για να τους μεταφέρει στο κατάλληλο ιατρικό site και το 16%, μπαίνει σε μεγάλους δημοσιογραφικούς κόμβους, όπου ελπίζουν ότι θα βρουν τις πληροφορίες που γυρεύουν. Λιγότερο από 25% των χρηστών ψάχνει κάποιο συγκεκριμένο ιατρικό site.

Σύμφωνα με το Humphrey Taylor, διευθυντή της στατιστικής υπηρεσίας, "οι αριθμοί δείχνουν το τεράστιο ενδιαφέρον του κοινού, για ενημέρωση στο χώρο της υγείας".

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.