ποια ειναι η καλυτερη θεραποια για το αιντς | pota me red bull | συχνοουρια η πολυουρια το βραδυ

Παραίτηση του προέδρου και ΕΔΕ στο Νοσοκομείο ΑλεξανδρούποληςΤην παραίτηση του Προέδρου του ΔΣ του γενικού Περιφερειακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης κ. Β. Παρασχίδη ζήτησε ο υπουργός Υγείας κ. Α. Παπαδόπουλος, ύστερα από τις καταγγελίες του Νομάρχη Εβρου κ. Γ. Ντόλιου, ότι ανήμερα του Πάσχα και ενώ 63 γιατροί είχαν εφημερία, όταν ζητήθηκε γιατρός για να συνοδεύσει σοβαρό περιστατικό με εγκεφαλική αιμορραγία στην Θεσσαλονίκη, τον αναζητούσαν για κρίσιμο χρονικό διάστημα.

Ο κ. Παρασχίδης που είναι οικονομολόγος και διευθύνων σύμβουλος σε ιδιωτική εταιρεία στη ΒΙΠΕ Αλεξ/πολης, απέστειλε επιστολή παραίτησης στον υπουργό Υγείας όπου αναφέρει ότι 'οι αυξημένες υποχρεώσεις μου στον ιδιωτικό τομέα δεν μου επιτρέπουν να ανταποκριθώ στα υψηλά καθήκοντα της θέσης του προέδρου του ΓΠΝΑ'.

Το υπουργείο Υγείας, ανέθεσε επίσης στη Διευθύντρια Επιθεώρησης Μακεδονίας-Θράκης κ. Γεραντίδου τη διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης με τη διαδικασία του κατεπείγοντος για τη διερεύνηση του περιστατικού σχετικά με τους 63 ιατρούς που εφημέρευαν την Κυριακή του Πάσχα.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.