ποσα ειναι τα πλευρα | μηροκήλη συμπτώματα | πρησμενο πτερυγιο αυτιου σκυλου | retinoli | traxeiovroxitida

Ξεκινά τη λειτουργία του το νέο νοσοκομείο της ΑλεξανδρούποληςΜε τη μεταφορά των διοικητικών υπηρεσιών, ξεκίνησε η πρώτη φάση μετεγκατάστασης από το παλαιό κτίριο στο νέο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, που θα λειτουργήσει στις αρχές Ιουλίου. Το νέο νοσοκομείο που κατασκευάστηκε στη θέση Δραγάνα, θα λειτουργεί ως Πανεπιστημιακό, αλλά θα έχει αναπτυγμένα όλα τα τμήματα του ΕΣΥ.

Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο νοσοκομείο, το οποίο καλύπτει επιφάνεια 200 στρεμμάτων. Διαθέτει σύγχρονες προδιαγραφές, τόσο κατασκευαστικά όσο και από άποψη ιατρικού εξοπλισμού, ενώ είναι ένα νοσοκομείο προσδιορισμένο να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του ιατρικού τμήματος του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης.

Οπως τόνισε ο πρόεδρος του ΠΕΣΥ Αν. Μακεδονίας - Θράκης κ. Στράτος Χασάπης έως το τέλος καλοκαιριού θα λειτουργούν 400 κρεβάτια και σε πλήρη ανάπτυξη 630.

Ο κ. Χασάπης ανέφερε ότι από την πρώτη μέρα θα μπουν σε λειτουργία πρόσθετες υπηρεσίες που σήμερα δεν υπάρχουν στην περιοχή, όπως, μαγνητικού τομογράφου, στεφανιογράφου, ακτινοθεραπείες και χημειοθεραπείες, με απώτερο στόχο σε μια πενταετία να μην υπάρχουν διακομιδές περιστατικών για καμιά ειδικότητα προς το κέντρο.

Οσον αφορά το προσωπικό που θα στελεχώσει το νοσοκομείο, ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία πρόσληψης 200 εργαζομένων, ενώ από τον προϋπολογισμό του ΠΕΣΥ έχει δεσμευτεί ποσό για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.