ΠΑΘΗΣΕΙς ΚΑΡΔΙΑς | Πολυποδας στομαχου | τι ειναι μεταναστευτικη αρθριτιδα | ψώρα σε σκύλο | ανατομια κοιλιας

Δελτίο Εμφιαλωμένων Νερών : Ποια έρχονται - Ποια φεύγουνΜετά από έλεγχο των αρμοδίων υπηρεσιών, και τον εντοπισμό ψευδομονάδας και εντερόκοκκου στα εμφιαλωμένα νερά "Τζουμέρκα", καθώς και επικίνδυνων ιόντων στα εμφιαλωμένα "Σάρισσα", αποσύρονται οι αντίστοιχες παρτίδες, καθώς ανεστάλη και η λειτουργία των μονάδων παραγωγής με απόφαση του υπουργού Υγείας κ. Αλέκου Παπαδόπουλου.

Ξαναμπαίνουν στα ράφια των σουπερμάρκετ τα νερά "Πρίνος", "Προβής Καραντάνης", "Δίρφυς", "’θως", "Ζάρος" και "Αγία Μαρίνα", μια και σε επανέλεγχο που πραγματοποιήθηκε κρίθηκαν κατάλληλα για κατανάλωση.

Αντίθετα, αναστέλλεται η άδεια λειτουργίας του εμφιαλωτηρίου "Ηραίου", αφού και στο δεύτερο έλεγχο που έγινε δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.