συμπτωματα ειλεου εντερου | κοπρανα και υγεια | Φλεγμονες μυτης | εχινοκοκκος κυστη ηπατος | ημιτενοντώδης μυς

Το άρωμα της γονιμότηταςΗ μυρωδιά του γυναικείου σώματος την ημέρα της ωορρηξίας είναι πολύ πιο σέξι και ευχάριστη για τους άνδρες, σύμφωνα με έρευνα που έγινε από το Πανεπιστήμιο του Τέξας και δημοσιεύεται στο περιοδικό " Proceedings of the Royal Society of London". Στην έρευνα, οι Δρ. Devendra Singh και P. Matthew Bronstad, συγκέντρωσαν τα μπλουζάκια διαφόρων φάσεων του κύκλου, από 19 φοιτήτριες του κολλεγίου και στη συνέχεια έβαλαν 52 άνδρες να τα μυρίσουν και να χαρακτηρίσουν το άρωμα ανάλογα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι άνδρες δεν είχαν καμία σχέση με τις γυναίκες και ότι οι γυναίκες κατά τη διάρκεια της έρευνας δεν χρησιμοποίησαν υλικά όπως αρώματα ή σαμπουάν.

Το συμπέρασμα είναι ότι οι άνδρες εξακολουθητικά χαρακτήρισαν το άρωμα των γυναικών την ημέρα της ωορρηξίας, "ως το πιο γλυκό και σέξυ" σε σύγκριση με το άρωμα κατά την προγεστερονική ή μη γόνιμη φάση του κύκλου.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.