τι δεν πρεπει να φαω μετα το αντιτετανικο | ποσο χρονων ειναι ο γηραιοτερος ανθρωπος στον κοσμο

Νέο φάρμακο από κάκτο κατά της παχυσαρκίαςΕνας κάκτος, κομμάτια του οποίου μασούν τα μέλη της αφρικανικής φυλής Κουνγκ για να ξεγελάσουν την πείνα τους όταν κυνηγούν, μπορεί να αποτελέσει τη βάση για ένα νέο φάρμακο εναντίον της παχυσαρκίας, δήλωσαν βρετανοί ερευνητές.

Τα εργαστήρια Phytopharm με έδρα το Κέιμπριτζσάϊρ ανακοίνωσαν πως κατάφεραν να απομονώσουν ένα στοιχείο του κάκτου Χούντια. Το στοιχείο αυτό κόβει την πείνα και ήδη οι πρώτες δοκιμές που έγιναν σε ποντίκια αποδείχτηκαν επιτυχημένες.

Μέσα στη χρονιά θα αρχίσουν δοκιμές και σε παχύσαρκους εθελοντές και είναι πολύ πιθανό το νέο φάρμακο να κυκλοφορήσει στην αγορά το 2003, εκτιμά ο Δρ Ντάριλ Ρις, υπεύθυνος της εταιρίας.

Αυτή η ποικιλία κάκτου, που μπορεί να φτάσει τα δύο μέτρα ύψος, είναι σπάνια και η εταιρία διευκρίνισε πως χρειάστηκε να φυτέψει καινούργια βλαστάρια στην έρημο της δυτικής Αφρικής.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.