τραχεία φαρυγγίτιδα | νοσος κροουν | δεκατα πυρετου | αρθριτιδα θεραπεια | πως γινεται το καρδιογραφημα βιντεο

Κύρια αιτία θανάτου τα τροχαία στην ΑσίαΤα τροχαία δυστυχήματα προκαλούν στη Ασία περισσότερους θανάτους και αναπηρίες σε σύγκριση με τον καρκίνο, το Ειτζ, την πείνα και τον πόλεμο σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν σε διεθνές συνέδριο ορθοπαιδικών στην Αυστραλία.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της Κίνας, όπου στη διάρκεια του 2000 έχασαν τη ζωή τους 94 χιλιάδες Κινέζοι, ενώ τραυματίστηκαν σοβαρά 420.000. Οι τραυματίες σε σύγκριση με το 1999 αυξήθηκαν κατά 46%, ενώ η αντίστοιχη αύξηση όσον αφορά τους νεκρούς είναι 12% .

Στη συντριπτική πλειοψηφία τα τροχαία στην Κίνα ως βασικές αιτίες έχουν την οδήγηση στο αντίθετο ρεύμα, την υπερβολική ταχύτητα, τη μη συμμόρφωση με τις συγκεκριμένες κυκλοφοριακές συνθήκες, την παρεμπόδιση του δικαιώματος κυκλοφορίας των πεζών και την βαριά αμέλεια.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.