εμβολιο ανεμευλογιας πυρετος | αρρυθμιεσ | νευρικοι ανθρωποι | τρανσαμιναση υψηλη

Συμβολική βοήθεια από τους νεφροπαθείς στην ΕΛΠΙΔΑΤο Ιδρυμα "ΕΛΠΙΔΑ", το οποίο μάχεται για την αντιμετώπιση του παιδικού καρκίνου, επέλεξε για να βοηθήσει με το συμβολικό ποσό των 500.000 δρχ, ο Σύλλογος Νεφροπαθών. Οπως διευκρίνισε ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Καστριανάκης, ο οποίος μαζί με τη γραμματέα επισκέφθηκαν το Ιδρυμα, η Μεγάλη Εβδομάδα, έχει οριστεί από το Σύλλογο ως εβδομάδα αγάπης και αλληλεγγύης.

Η προσφορά αυτή διευκολύνει το έργο του "ΕΛΠΙΔΑ" για τη βελτίωση της υγείας των παιδιών αυτών αλλά και το στόχο του Ιδρύματος για τη δημιουργία ογκολογικού Νοσοκομείου. Ιδιαίτερα συγκινήθηκαν από αυτή τη χειρονομία οι υπεύθυνοι του Ιδρύματος διότι όπως είπαν, προέρχεται από το υστέρημα ανθρώπων που έχουν φοβερές ανάγκες.

Η διευθύντρια Αν. Παναγοπούλου ενημέρωσε τους επισκέπτες για τη δράση και τους στόχους του 'ΕΛΠΙΔΑ' και τους ξενάγησε στους χώρους του Ιδρύματος. Επίσης, προβλήθηκε βίντεο από τη ζωή των παιδιών και ακολούθησε συζήτηση για συνεργασία των δύο φορέων για την προβολή του έργου τους και την ευαισθητοποίηση του κοινού.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.