Συμβολική βοήθεια από τους νεφροπαθείς στην ΕΛΠΙΔΑ

Το Ιδρυμα “ΕΛΠΙΔΑ”, το οποίο μάχεται για την αντιμετώπιση του παιδικού καρκίνου, επέλεξε για να βοηθήσει με το συμβολικό ποσό των 500.000 δρχ, ο Σύλλογος Νεφροπαθών. Οπως διευκρίνισε ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Καστριανάκης, ο οποίος μαζί με τη γραμματέα επισκέφθηκαν το Ιδρυμα, η Μεγάλη Εβδομάδα, έχει οριστεί από το Σύλλογο ως εβδομάδα αγάπης και αλληλεγγύης.

Η προσφορά αυτή διευκολύνει το έργο του “ΕΛΠΙΔΑ” για τη βελτίωση της υγείας των παιδιών αυτών αλλά και το στόχο του Ιδρύματος για τη δημιουργία ογκολογικού Νοσοκομείου. Ιδιαίτερα συγκινήθηκαν από αυτή τη χειρονομία οι υπεύθυνοι του Ιδρύματος διότι όπως είπαν, προέρχεται από το υστέρημα ανθρώπων που έχουν φοβερές ανάγκες.

Η διευθύντρια Αν. Παναγοπούλου ενημέρωσε τους επισκέπτες για τη δράση και τους στόχους του ‘ΕΛΠΙΔΑ’ και τους ξενάγησε στους χώρους του Ιδρύματος. Επίσης, προβλήθηκε βίντεο από τη ζωή των παιδιών και ακολούθησε συζήτηση για συνεργασία των δύο φορέων για την προβολή του έργου τους και την ευαισθητοποίηση του κοινού.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση