ΔΙΑΘΕΡΜΙΕΣ | τρυπημα απο μολυσμενη βελονα | Φ υσημα | νοσοι του λεπτου εντερου

Eταιρεία ιατρικού λογισμικού από Pfizer, Microsoft και IBMΑνεξάρτητη εταιρεία παραγωγής ιατρικού λογισμικού και παροχής διαδικτυακών υπηρεσιών στους γιατρούς, ιδρύει η φαρμακευτική εταιρεία Pfizer σε συνεργασία με την Microsoft και την IBM. Στόχος της νέας εταιρείας θα είναι να βοηθήσει τους γιατρούς στην αντιμετώπιση του γραφειοκρατικού μέρους της εργασίας τους, που καταλαμβάνει σημαντικό μέρος του χρόνου τους.

Σϋμφωνα με μεγάλη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην Αμερική 70% των γιατρών δήλωσαν ότι πρωταρχική τους προτεραιότητα είναι να βελτιώσουν την διαχειριστική τους λειτουργικότητα.

Η Microsoft θα αναλάβει τη δημιουργία του λογισμικού το οποίο θα στηρίζεται στη πλατφόρμα ανάπτυξης διαδικτυακών υπηρεσιών .Net και στα Windows 2000, ενώ η IBM θα αναλάβει το hardware και θα προσφέρει υπηρεσίες φιλοξενίας των σχετικών ιατρικών εφαρμογών και πληροφοριών και υπηρεσίες υποστήριξης πελατών.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.