νόσος crohn | συνδρομο wolf parkinson white | enbrel ορος | παθησεις δοντιων | συμπτώματα. αρρυθμίας | αποστηματα

Εργα για την υγεία στη Καβάλα από το Γ΄ Κοινοτικό ΠλαίσιοΤον εκσυγχρονισμό των Κέντρων Υγείας του νομού, την προμήθεια εξοπλισμού, την ίδρυση και κατασκευή αγροτικών ιατρείων, την δημιουργία πολυϊατρείου αστικού τύπου στη Γαληψό Παγγαίου και πολλά άλλα έργα, πρότεινε η νομαρχία Καβάλας με στόχο την απορρόφηση των κονδυλίων που δικαιούται ο νομός από το Γ' Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης.

Το συνολικό κόστος των έργων ανέρχεται σε δεκαεπτά, περίπου, δισεκατομμύρια δρχ και περιλαμβάνουν επίσης έργα για την αγροτική ανάπτυξη (αναδασμοί, μικροφράγματα, έγγειες βελτιώσεις κλπ), το επαρχιακό οδικό δίκτυο, και σχολικές υποδομές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Τέλος ένα σημαντικό ποσό θα δοθεί για τουριστικές παρεμβάσεις τόσο στη πόλη της Καβάλας όσο και στην ευρύτερη περιοχή του Νομού. Ετσι ήδη ετοιμάζεται ολοκληρωμένη πρόταση-μελέτη για τη συνολική αξιοποίησή του Παγγαίου όρους.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.