τι ειναι η αμυλαση στο αιμα | τι είναι τα θηλωματα | χασμοδοντια | αποβολή χωρίς αίμα | θηλωμα γλωσσας

Το αδιαχώρητο της Ψυχιατρικής Κλινικής οδηγεί σε συλλήψεις γιατρώνΙστορίες καθημερινής τρέλας διαδραματίζονται στην Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου "Γ. Γεννηματάς", που σύμφωνα με ανακοίνωση του συλλόγου Εργαζομένων, αν και έχει τη δυνατότητα να νοσηλεύει μέχρι 5 ασθενείς, αναγκάζεται να καλύπτει υπερδιπλάσιους, ειδικά μετά τους σεισμούς του '99, που δημιούργησαν σοβαρά προβλήματα υποδομής στα Ψυχιατρικά Νοσοκομεία . Συγκεκριμένα την προηγούμενη Τετάρτη, σύμφωνα με την ανακοίνωση του συλλόγου, οι γιατροί της κλινικής δήλωσαν αδυναμία να κάνουν ψυχιατρική εκτίμηση σε ασθενή που ήρθε με εισαγγελική εντολή, μια και δεν υπήρχε δυνατότητα εισαγωγής του ασθενή στην κλινική και θα ήταν υποχρεωμένος να επιστρέψει στο μεταγωγών. Οι γιατροί τον παρέπεμψαν σε άλλο νοσοκομείο, αλλά, καθώς η στάση αυτή θεωρήθηκε άρνηση εκτέλεσης της εισαγγελικής εντολής, οδήγησε σε σύλληψη του υποδιεθυντή της κλινικής κ. Σακκά Διονύσιου και του ειδικευόμενου γιατρού κ. Κούτση Γιώργου.

Σε επικοινωνία που είχαμε με την Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου "Γ. Γεννηματάς" μας επισημάνθηκε ότι τα νοσοκομεία του λεκανοπεδίου δεν μπορούν να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες για ψυχιατρική περίθαλψη, ενώ η συγκεκριμένη κλινική αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα έλλειψης προσωπικού, πράγμα για το οποίο έχει ενημερωθεί τόσο η Διοίκηση του Νοσοκομείου όσο και το υπουργείο Υγείας.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.