μυλη κυηση | ικα χανιων ραντεβου | αιμα στη λοχεια | καταγμα μηριαιου κονδυλου | ξηροστομια | αυτοανοσο

Νέο γάλα για την οστεοπόρωσηΗ σημαντικότερη αιτία της οστεοπόρωσης, μιας κατάστασης που απασχολεί πολλές γυναίκες μέσης ηλικίας, είναι η μειωμένη απορρόφηση ασβεστίου από το έντερο λόγω μείωσης των οιστρογόνων στο αίμα. Σύμφωνα με δελτίο τύπου της εταιρείας FRIESLAND HELLAS, κυκλοφόρησε το γάλα ΝΟΥΝΟΥ CALCI PLUS, το οποίο συνδυάζει ιδανικά, το ασβέστιο, το μαγνήσιο και τη βιταμίνη D. Αυτοί οι τρεις παράγοντες καθορίζουν και την πρόσληψη της απαραίτητης ποσότητας ασβεστίου από τα οστά.

H σημαντικότερη πηγή ασβεστίου για τον οργανισμό είναι το γάλα. Τα συστατικά που συνδυάζει το νέο γάλα, εκτός από την αύξηση της πρόσληψης ασβεστίου από τα οστά, αυξάνουν και την απορρόφησή του από το έντερο. Δυο ποτήρια γάλα την ημέρα, θεωρούνται ικανοποιητική ποσότητα για την πρόληψη της οστεοπόρωσης.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.