στιγμα | πολυποδας εντερου | νερο με λεμονι για εμετο | οργανα κοιλιας

Εμμηνόπαυση και ΟστεοπόρωσηΓια τη σιωπηρή νόσο, την οστεοπόρωση, που μπορεί να προξενήσει σε μία γυναίκα έως και επώδυνα κατάγματα μετά την εμμηνόπαυση, επιφέροντας απώλεια κινητικότητας, ανεξαρτησίας και αυτοεκτίμησης, θα μιλήσουν ειδικοί επιστήμονες στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, την Τετάρτη 23 Μαΐου, στα πλαίσια ενημερωτικής διάλεξης-συζήτησης.

Η εμμηνόπαυση είναι η αρχή μίας νέα περιόδου στη ζωή και την υγεία της γυναίκας, με νέες ευκαιρίες και νέες ελευθερίες. Δυστυχώς όμως συνοδεύεται από αυξημένους κινδύνους για την υγεία: οστεοπόρωση, καρδιαγγειακές παθήσεις, νόσο Alzheimer, καρκίνο του μαστού και του ενδομητρίου.

Στη διάλεξη-συζήτηση θα μιλήσουν ο καθηγητής κ. Γ. Καρατζάς και ο επίκουρος καθηγητής κ. Γ. Χριστοδουλάκος από τη Β Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών, καθώς και ο κ. Ν.Τσακαλάκος, διευθυντής του τμήματος Ενδοκρινολογίας, Διαβήτη και Οστεοπόρωσης του Νοσοκομείου ΙΑΣΩ.

Την έναρξη της εκδήλωσης θα κηρύξει ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Δ. Αβραμόπουλος, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο Αντιδήμαρχος Αθηναίων και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Τεχνόπολις κ. Φ. Παπαθανασίου.

Την εκδήλωση διοργανώνει η Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100) απόψε το βράδυ στις 20:00 και η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.