χουρμαδες | πως γινεται χυμος ανανα | ξηροι ρογχοι | ακμή λόγω σκύλου | θεραπεια αφθων | γαστροκνήμιος μυς

Χειρουργικές επεμβάσεις δίνουν ελπίδες σε ασθενείς με ΠάρκινσονΑσθενείς που πάσχουν από τη νόσο Πάρκινσον και δεν ανταποκρίνονται στη φαρμακευτική αγωγή, μπορούν να βοηθηθούν με χειρουργικές επεμβάσεις. Αυτό ανακοίνωσε Ισπανός νευροχειρουργός, τονίζοντας μάλιστα ότι το 10 με 15% των ασθενών θα μπορούν να αντιμετωπίζονται με αυτόν τον τρόπο.

Επεμβάσεις τέτοιας μορφής γίνονται σήμερα πειραματικά, αλλά οι χειρουργοί ευελπιστούν πως πολύ σύντομα θα μπορούν να απαλλάξουν από τα συμπτώματα της αρρώστιας πολλούς ασθενείς που δεν παρουσιάζουν θετικά αποτελέσματα με τη φαρμακευτική αγωγή, τόνισε ο κ. Χοσέ Ομπέσο, νευρολόγος στην πανεπιστημιακή κλινική της Ναβάρας.

Η νόσος του Πάρκινσον ή τρομώδης παράλυση είναι χρόνια ανωμαλία του κεντρικού νευρικού συστήματος με βραδεία εξέλιξη. Η ασθένεια δεν πλήττει μόνο άτομα προχωρημένης ηλικίας, καθώς το 1/3 των ασθενών είναι κάτω των 50 ετών, τόνισε ο κ. Ομπέσο μιλώντας στην πόλη Παμπλόνα της βόρειας Ισπανίας.

Ο κ. Ομπέσο θα παρουσιάσει τα αποτελέσματα των ερευνών του στο νευροχειρουργικό συμπόσιο που διοργανώνει το πανεπιστήμιο της Ναβάρας (βόρεια Ισπανία) στις 23 και 24 Μαρτίου.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.