σπρευ σκυλου για τσιμπουρια | κοκκαλα θωρακα | αμυλαση ορου λιπαση ορου αμυλαση ουρων;

Οι Ιταλοί αναζητούν πληροφορίες υγείας στο διαδίκτυοΠάνω από 8 εκατομμύρια Ιταλοί αναζητούν πληροφορίες για θέματα υγείας από το διαδίκτυο. Οπως σημειώνεται σε σχετική έρευνα της Censis, άλλα 4 εκατομμύρια Ιταλοί παρακολουθούν τακτικώς, ιατρικά τηλεοπτικά προγράμματα.

Πάνω από τα 2/3 των ερωτηθέντων (72,9%) πιστεύουν ότι και οι γιατροί θα πρέπει να ενημερώνονται μέσω του διαδικτύου και ιστοσελίδων που προσφέρουν πρόσβαση σε επιστημονικά άρθρα και εργασίες.

Επιπροσθέτως, πολλοί από τους ερωτηθέντες (60,2%) πιστεύουν ότι οι ασθενείς πρέπει να ενημερώνονται για την υγεία τους μέσω διαδικτυακών τόπων, οι οποίοι παρέχουν σ’ αυτούς και τους συγγενείς τους την τρέχουσα πληροφόρηση για τις κλινικές έρευνες.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.