υπερηχοι στην οδοντιατρικη | αν αποφευγει μια γυναικα να σε κοιταξει στα ματια τι σημαινει | ραπτικος μυς

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα για τα φάρμακα του AIDS στην ΑφρικήΥπογραφές μέσω Ιντερνετ συλλέγουν οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα στην προσπάθειά τους να πείσουν για την ανάγκη εισαγωγής μη κατοχυρωμένων φαρμάκων για το AIDS στην Αφρική, μια και τα κατοχυρωμένα από τις φαρμακοβιομηχανίες παρασκευάσματα κοστίζουν ολόκληρες περιουσίες και ούτε το κράτος ούτε οι ιδιώτες μπορούν να τα πληρώσουν.

Οταν η κυβέρνηση της Ν. Αφρικής αποφάσισε να προβεί σε αυτή την διαδικασία εισαγωγής φθηνών φαρμάκων, οι φαρμακοβιομηχανίες, μήνυσαν την κυβέρνηση, σε μια προσπάθεια να εμποδίσουν την εφαρμογή του νόμου. Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα απευθύνουν έκκληση προς τις πολυεθνικές του φαρμάκου και τις κυβερνήσεις για την απόσυρση αυτής της μήνυσης (εάν η μήνυση αποσυρθεί ή το δικαστήριο αποφανθεί υπέρ της κυβέρνησης και εναντίον της βιομηχανίας, θα ανοίξει ο δρόμος και για άλλες κυβερνήσεις αναπτυσσόμενων χωρών να κάνουν το ίδιο και έτσι οι ασθενείς του AIDS θα έχουν ευκολότερη πρόσβαση στα σωτήρια γι' αυτούς φάρμακα).

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.