ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΡΟ ΣΑΛΙΟ | ωτιτιδα αντιβιωση | οστα καρπου | υποκεφαλικο καταγμα ωμου

Ο ΟΗΕ δεν επιτρέπει εισαγωγή εμβολίων στο ΙράκΗ Γαλλία κατηγόρησε την Πέμπτη τα Ηνωμένα Έθνη πως εμποδίζουν την εισαγωγή εμβολίων για τα παιδιά του Ιράκ στο πλαίσιο το προγράμματος 'πετρέλαιο αντί τροφίμων', κατηγορία που είχαν εκτοξεύσει πριν λίγο καιρό και οι Ηνωμένες Πολιτείες.

’Το πάγωμα της εισαγωγής των εμβολίων για την ωτίτιδα, την φυματίωση, την ηπατίτιδα, τον τέτανο και άλλες μολυσματικές ασθένειες δεν είναι δυνατόν να κατανοηθεί’ υπογράμμισε ο αντιπρόσωπος της Γαλλίας στα Ηνωμένα ΈΘνη, Υβ Ντουτριό, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Συμβουλίου Ασφαλείας.

Στις 16 του περασμένου Φεβρουαρίου, η αμερικανική αποστολή είχε λάβει μία επιστολή από τον πρόεδρο της επιτροπής επιβολής των κυρώσεων, όπου αναφερόταν ότι τα εμβόλια δεν εντάσσονται στην 'πράσινη λίστα' των προϊόντων που αποστέλλονται στο Ιράκ.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.