εκκολπωμα ορισμος | ψωριαση σκυλων | σκωληκοειδιτιδα | σε τι βοηθαει η φλουδα του μηλου | υψηλη χοληστερινη

Greenpeace: Η βιολογική γεωργία διέξοδος στα διατροφικά σκάνδαλαTις προτάσεις τους για την διατροφική αλυσίδα, τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα και την γεωργική παραγωγή, κατέθεσαν η Greenpeace και ο Οργανισμός Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προιόντων (ΔΗΩ). ΚαΘώς τα διατροφικά σκάνδαλα αποτελούν πλέον μια τραγική καθημερινότητα, επιτακτική γίνεται η λήψη μέτρων και η αναζήτηση άλλων πολιτικών.

Αυτό τόνισε σε συνεντευξη τύπου που έδωσε στα γραφεία της περιβαλλοντικής οργάνωσης ο υπεύθυνος των εκστρατειών κ. Νίκος Χαραλαμπίδης, εξηγώντας τις προτάσεις που επεξεργάστηκε η Greenπeace και η ΔΗΩ. Αμφότεροι πιστεύουν ότι υπάρχει βιώσιμη εναλλακτική λύση για τον αγροτικό τομέα.

Πρόκειται για τη βιολογική γεωργία και κτηνοτροφία, η οποία όμως για να αναπτυχθεί επιβάλλει μία σειρά από γενναίες πολιτικές αποφάσεις. 'Η βιολογική γεωργία- τόνισε ο κ. Χαραλαμπίδης- πρέπει να αποτελεί τον κεντρικό άξονα της εθνικής αγροτικής πολιτικής και να καλύπτει τουλάχιστον το 5% της αγροτικής παραγωγής ως το 2005'.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.