μυοκαρδιοπαθεια | ρηξη εξω πλαγιου συνδεσμου | γλυκο του ερωτα | ραιβοκρανο | ΠΛΕΥΡΙΤΙΔΑ

Μεταρρύθμιση και για την πρόνοια από το υπουργείο ΥγείαςΝέα νομοθετική μεταρρύθμιση που αφορά την πρόνοια ετοιμάζεται να προωθήσει το υπουργείο Υγείας, μέσα στους επόμενους μήνες. Αυτό ανακοίνωσε ο αρμόδιος υπουργός κ. Αλέκος Παπαδόπουλος, μετά τη δίωρη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό κ. Κώστα Σημίτη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο υπουργός αναμένεται να ανακοινώσει με λεπτομέρειες, σε συνέντευξη Τύπου, τις πρώτες σκέψεις του για την αναδιάρθρωση της πρόνοιας, παρά το γεγονός ότι έχουν ήδη διαρρεύσει πληροφορίες, που αναφέρουν ότι ο κ. Αλέκος Παπαδόπουλος σχεδιάζει να χωρίσει σε τομείς την πρόνοια ανά περιφέρεια, τακτική που ακολούθησε και στο νέο νομοσχέδιο για την Υγεία και την ανασυγκρότηση του ΕΣΥ.

Ο κ. Παπαδόπουλος, όπως είπε, ενημέρωσε τον πρωθυπουργό ότι ήδη έχουν βρεθεί τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τα 17 περιφερειακά συμβούλια Υγείας σε όλη την Ελλάδα και, όπως είπε, είναι άνθρωποι άφθαρτοι, με ιδιαίτερη εξειδίκευση στο χώρο της υγείας.

Ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε για μία ακόμη φορά τη δική του πεποίθηση, αλλά και αυτή της κυβέρνησης, ότι θα προχωρήσει η μεταρρύθμιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, παρά τις αντιδράσεις και τα εμπόδια που υπάρχουν και άφησε να εννοηθεί ότι αποτελεί μονόδρομο η εφαρμογή του νέου νομοσχεδίου, ώστε ο Ελληνας πολίτης να καρπωθεί επιτέλους καλύτερες υπηρεσίες υγείας από το δημόσιο σύστημα.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.