σφηνοειδες οστο | λοιμωξεις αναπνευστικου | καταγμα βραχιονιου | μυλη κυηση | ψωριασικη αρθριτιδα

Δωρεάν σεμινάρια για άνδρες με στυτικές δυσλειτουργίεςΕξειδικευμένοι επιστήμονες στην Ταϊλάνδη, αποφάσισαν να διοργανώσουν ειδικά σεμινάρια με θέμα τις "Στυτικές Δυσλειτουργίες", προκειμένου να ενημερωθούν οι άνδρες που αντιμετωπίζουν τέτοια προβλήματα. Στην χώρα αυτή 3 εκατομμύρια άνδρες υποφέρουν από κάποια δυσλειτουργία αυτής της μορφής, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν οικογενειακά προβλήματα.

Ο δόκτωρ Παβίτ Τανπρασέρτ, πρόεδρος του "Κέντρου Πληροφόρησης για την Υγεία του Ανδρα" (ICMH), δήλωσε οτι οι ειδικοί θα παράσχουν δωρεάν συμβουλές σε όλους του ενδιαφερόμενους κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.

Οπως ο ίδιος επισήμανε, η πρώτη επιδημιολογική μελέτη που έγινε για τις στυτικές δυσλειτουργίες σε δείγμα 1.250 άνδρων απέδειξε οτι το 37,5% ανδρών ηλικίας από 40 έως 70 χρόνων, ή ότι περίπου τρία εκατομμύρια Ταϊλανδοί υποφέρουν από κάποια δυσλειτουργία στον τομέα αυτό.

Η μελέτη επίσης αποκάλυψε οτι τα 2/5 των ασθενών ντρέπονται να συζητήσουν το πρόβλημά τους και καταλήγουν σε αμφιβόλου αποτελέσματος θεραπείες όπως με κινέζικα αφροδισιακά που περιέχουν μέλη ζώων ή φυτών που κινδυνεύουν με εξαφάνιση όπως τριμένα οστά τίγρης ή αποξηραμένους ιππόκαμπους.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.