Δωρεάν σεμινάρια για άνδρες με στυτικές δυσλειτουργίες

Εξειδικευμένοι επιστήμονες στην Ταϊλάνδη, αποφάσισαν να διοργανώσουν ειδικά σεμινάρια με θέμα τις “Στυτικές Δυσλειτουργίες”, προκειμένου να ενημερωθούν οι άνδρες που αντιμετωπίζουν τέτοια προβλήματα. Στην χώρα αυτή 3 εκατομμύρια άνδρες υποφέρουν από κάποια δυσλειτουργία αυτής της μορφής, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν οικογενειακά προβλήματα.

Ο δόκτωρ Παβίτ Τανπρασέρτ, πρόεδρος του “Κέντρου Πληροφόρησης για την Υγεία του Ανδρα” (ICMH), δήλωσε οτι οι ειδικοί θα παράσχουν δωρεάν συμβουλές σε όλους του ενδιαφερόμενους κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.

Οπως ο ίδιος επισήμανε, η πρώτη επιδημιολογική μελέτη που έγινε για τις στυτικές δυσλειτουργίες σε δείγμα 1.250 άνδρων απέδειξε οτι το 37,5% ανδρών ηλικίας από 40 έως 70 χρόνων, ή ότι περίπου τρία εκατομμύρια Ταϊλανδοί υποφέρουν από κάποια δυσλειτουργία στον τομέα αυτό.

Η μελέτη επίσης αποκάλυψε οτι τα 2/5 των ασθενών ντρέπονται να συζητήσουν το πρόβλημά τους και καταλήγουν σε αμφιβόλου αποτελέσματος θεραπείες όπως με κινέζικα αφροδισιακά που περιέχουν μέλη ζώων ή φυτών που κινδυνεύουν με εξαφάνιση όπως τριμένα οστά τίγρης ή αποξηραμένους ιππόκαμπους.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση