κατω μηρος | ιγμοριο αντρο κυστη | τσοπ σουι | βρογχικο ασθμα | διαταραχή στην κένωση | χοληστερινη

Nεανικός αλκοολισμόςΕιδικοί από περισσότερες από 50 χώρες θα βρεθούν αυτή την εβδομάδα στη Σουηδία με στόχο να συζητήσουν τους τρόπους που θα περιορίσουν την κατανάλωση του αλκοόλ από τους νέους. Η συνάντηση που διοργανώνεται από τον ΠΟΥ, θα έχει ως αντικείμενο τη χάραξη κοινής πολιτικής απέναντι στο μεγάλο αυτό κοινωνικό πρόβλημα, το οποίο λαμβάνει τις διαστάσεις κοινωνικής μάστιγας.

Το αλκοόλ είναι υπεύθυνο για το 25% των θανάτων των νέων . Κάθε χρόνο περίπου 50.000 πεθαίνουν στην Ευρώπη από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. Το πρόβλημα φαίνεται να είναι οξύτερο στις χώρες της Β. Ευρώπης και συνδυάζεται σε με αύξηση του ποσοστού αυτοκτονιών.

Οι παθήσεις που εμφανίζονται πρόωρα στους νεαρούς αλκοολικούς είναι η καταστροφή του συκωτιού, η παγκρεατίτιδα, η οστεοπόρωση, ο μαρασμός των γεννητικών οργάνων, το εγκεφαλικό επεισόδιο, οι προβληματικές κυήσεις και η ατροφία του εγκεφάλου.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.