λιποαναρροφηση κοιλιας | διαλειπουσα χωλοτητα γναθου | μεσημβρινος νεφρου | στεατόρροια | πολυποδες εντερου

Για όμορφα παιδικά χαμόγελαΕνας νέος ‘δικτυακός τόπος’ (web site) έρχεται να προστεθεί στο κατάλογο των διευθύνσεων του διαδικτύου ευελπιστώντας να καταστεί 'τόπος' ενημέρωσης και αμφίδρομης επικοινωνίας για την πλειοψηφία των χρηστών του Ιντερνετ. Πρόκειται για το δικτυακό τόπο (web site) του οδοντιατρικού κέντρου για παιδιά, αποτέλεσμα της συνεργασίας με την εταιρία PowerNet, μέλος του Ομίλου Ιμάκο.

Στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις www.dentalkids.gr, wwww.dentokids.gr και www.dentokids.com, υπάρχει ευρεία ενημέρωση για θέματα που σχετίζονται με τη στοματική υγιεινή, με επίκεντρο τα παιδιά. Σκοπός είναι η παροχή στα παιδιά οδοντιατρικών υπηρεσιών, ενώ δίνεται έμφαση στις διαδικασίες πρόληψης, όπως στη πρόληψη της τερηδόνας, στη πρόληψη της οδοντιατρικής φοβίας, στη πρόληψη των οδοντιατρικών τραυματισμών και στη πρόληψη των ορθοδοντικών ανωμαλιών.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.