Βακτηριακη λοιμωξη | υπερβολικη προσληψη σιδηρου | χαμομηλι για τον υπνο | σπαστικη παραπληγια | περικαρδιτιδα

Σήμερον γεννάται επί δικτύουΑυτή δεν είναι μια συνηθισμένη Τρίτη για τους Αμερικανούς. Για πρώτη φορά στα χρονικά της τηλεόρασης και του διαδικτύου, το αμερικανικό δίκτυο ABC στην εκπομπή "Good Morning America" θα προβάλλει ζωντανά τη γέννηση ενός μωρού. Οι Αμερικανοί θεατές τρώγοντας το πρωινό τους, θα μπορέσουν να αποφασίσουν ποιό από τα νεογέννητα έχει τη μεγαλύτερη άνεση στο φακό, ποιά μητέρα άντεξε καλύτερα τις ωδίνες και ποιος πατέρας φάνηκε ο πιο ψύχραιμος. Θα είναι μια σημαντική αντίστιξη για τους εθισμένους σε κακές ειδήσεις τηλεθεατές.

Συγκεκριμένα το δίκτυο θα καλύψει ζωντανά τις γεννήσεις που θα συμβούν σε τρία επιλεγμένα νοσοκομεία : το Beth Israel Deaconess Medical Center στη Βοστώνη, το Parkland Memorial Hospital στο Ντάλας και το Νοσοκομείο των Μεθοδιστών στο Χιούστον. Οι εραστές του διαδικτύου μπορούν να παρακολουθήσουν τα δρώμενα στα τρία νοσοκομεία, ζωντανά στο Web site, ABCNEWS.com. Αυτή η ειδική και ιστορική μετάδοση γίνεται σήμερα Τρίτη, γιατί στατιστικά, η Τρίτη είναι η ημέρα που γεννιούνται τα περισσότερα μωρά.

Η μετάδοση θα ξεκινήσει στις 7 το πρωί τοπική ώρα (νωρίς το απόγευμα σήμερα για την χώρα μας) και θα διαρκέσει συνολικά δύο ώρες. Η Dr. Nancy Snyderman θα βρίσκεται στο νοσοκομείο της Βοστώνης, ενώ ο Dr. Timothy Johnson θα συντονίζει την εκπομπή από το στούντιο. Η παραγωγός της εκπομπής, Shelley Ross, δήλωσε ότι σήμερα οι θεατές για πρώτη φορά, θα φύγουν για τις δουλειές τους έχοντας μια γλυκειά γεύση στο στόμα τους, έχοντας παρακολουθήσει το πιο θαυμαστό θέαμα στον κόσμο.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.