συμπτώματα κιλης | θωρακας | διαιτα atkins διαιτολογιο | παθησεις αναπνευστικου συμπτωματα | siriggio

Μεγάλη αποστολή των Ελλήνων "Γιατρών του Κόσμου" στην ΙνδίαΑναχωρεί η δεύτερη αποστολή των "Γιατρών του Κόσμου" για την πόλη Bhuj της Ινδίας, συνοδεύοντας φορτίο ανθρωπιστικής βοήθειας. Η τετραμελής αποστολή που αποτελείται από τους Ελευθερία Μουλουδάκη, χειρουργό, Μαρτίνα Γιακούμπκοβα, γιατρό, Κωνσταντίνο Γκόφα, διοικητικό και Αγγελική Σταματιάδου, νοσηλεύτρια, αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά στις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες του σεισμοπαθούς πληθυσμού και να ενισχύσει το έργο της πρώτης αποστολής που βρίσκεται από την προηγούμενη Δευτέρα (29.2.2001) στην πληγείσα περιοχή.

Το ανθρωπιστικό φορτίο που θα φτάσει στην Ινδία αποτελείται από τρία μεγάλα Kits, με 24 κιβώτια το καθένα, που περιέχουν αναλώσιμο ιατροφαρμακευτικό υλικό, ικανό να καλύψει τις ανάγκες 10.000 ανθρώπων για τρεις μήνες."Οι Γιατροί του Κόσμου" απευθύνουν συνεχή έκκληση προς τον ελληνικό λαό για τη συγκέντρωση κλινοσκεπασμάτων, συσκευασμένων τροφίμων και χρημάτων για την ενίσχυση του έργου τους για την περίθαλψη των σεισμοπαθών.

Τρ. Λογαριασμοί:
Εθνικής Τράπεζας 141/29 61 12 17
Εμπορικής Τράπεζας: 001-29 53 41 44

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.