Πνευμονία | αλκοολουχο ιωδιο χρησεις | σπυρι με πυον στο αιδιο | Εμβολιο για την λύσσα | τσουξιμο στη μυτη

ΕΟΦ: Προσοχή στα παράνομα αφροδισιακάΠροϊόντα που περιέχουν φαρμακευτικές ουσίες και προωθούνται στην ελληνική αγορά, ως αφροδισιακά, μπορεί να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα για τους χρήστες τους, επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων. Τα τελευταία χρόνια, όπως αναφέρει, έχει κάνει ελέγχους και εργαστηριακές αναλύσεις, έχει προχωρήσει ακόμη και σε κατασχέσεις και πρόστιμα και έχει ενημερώσει το κοινό.

Τα προϊόντα αυτά που έχουν τη μορφή σπρέι, σταγόνας, χαπιού και αλοιφής δεν έχουν άδεια κυκλοφορίας, τονίζει ο ΕΟΦ, καθώς περιέχουν ουσίες όπως η κανθαριδίνη, η οποία μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε νεφροτοξικότητα, οξανδρολόνη, αναβολικό στεροειδές που είναι απαγορευμένη ουσία καθως και λιδοκαΐνη. Ο ΕΟΦ συνιστά, όποτε υπάρχει σεξουαλική δυσλειτουργία να ζητείται συμβουλή γιατρού, διότι η χρήση προιόντων χωρίς αδεια κυκλοφορίας είναι επικίνδυνη.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.