τι ειναι το εμπυημα υπςζοκωτος | αντιδιαβητικά δισκία | ξηρο φατνιο μετα απο εξαγωγη φρονιμιτη

Αφροδισιακά


Σύντομη περιγραφή - ορισμός

Σαν αφροδισιακά θεωρούνται οποιαδήποτε τροφή, ποτό, φάρμακο, άρωμα ή σεξουαλικό βοήθημα που μπορεί να διεγείρει το σεξουαλικό ενδιαφέρον ή να αυξήσει τις σεξουαλικές επιδόσεις.

Σύγχρονα και παλιά αφροδισιακά.

Από την αρχαιότητα αναζητούσαν οι άνθρωποι αφροδισιακές ουσίες, και κυρίως οι άνδρες. Το συκώτι του καρχαρία, η σκόνη από κέρατο ρινόκερου, η ισπανική μύγα και άλλες πιο περίεργες ουσίες θεωρούνταν για πολλούς αιώνες αφροδισιακά. Το πιο συνηθισμένο αφροδισιακό από τα παλιά χρόνια μέχρι και σήμερα θεωρείται το αλκοόλ. Σίγουρα ένα ποτήρι κρασί μπορεί να μας χαλαρώσει, να μας φτιάξει την διάθεση αλλά η κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ μάλλον φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα.
Εκτός από αθώα αφροδισιακά, όπως το μέλι με τα καρύδια, πολλοί θεωρούν ότι έχουν αφροδισιακή δράση παράνομες ουσίες όπως το χασίς, η κοκαϊνη και τα χάπια 'έκσταση'. Πέρα από τους κινδύνους που κρύβουν οι παράνομες ουσίες πρέπει να τονισθεί ότι όπως και με το αλκοόλ, η κατάχρησή τους καταστρέφει την σεξουαλική ικανότητα.

Το σεξ αποτελεί ένα μεγάλο κομμάτι της ανθρώπινης ζωής με αποτέλεσμα να αναφέρονται πολλά καινούργια αφροδισιακά ή να 'ξαναβρίσκονται' ουσίες με αφροδισιακές ιδιότητες χαμένες στους αιώνες, με αμφίβολα συνήθως αποτελέσματα, μια και τον σημαντικότερο ρόλο στη έκφραση της σεξουαλικότητάς μας, όταν δεν υπάρχει κάποιο οργανικό πρόβλημα, παίζει η ψυχολογική μας διάθεση και οι εγκεφαλικές διεργασίες.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.