Μικροβια | ακροαστικα θεραπεια | χοληστερίνη αντιμετώπιση | ψευδοκύηση | ΛΟΥΚΟΥΜΙ ΘΕΡΜΙΔΕΣ | μινισκος

Νέα αλυσίδα καταστημάτων βιολογικών προϊόντωνΜεγάλη συζήτηση γίνεται τον τελευταίο καιρό για την ασφάλεια των τροφίμων. Οροι όπως βιολογικά προϊόντα, έχουν μπεί στην καθημερινότητά μας. Με τον όρο 'βιολογικά προϊόντα', χαρακτηρίζονται εκείνα τα προϊόντα που για την παραγωγή τους δε χρησιμοποιούνται χημικά λιπάσματα και φυτοφάρμακα, ούτε διάφορες συνθετικές ή φυτικές ορμόνες προκειμένου να επιτευχθεί μεγαλύτερος όγκος, καλύτερο χρώμα και ταυτόχρονη ωρίμανση. Επιπλέον, σε όσα από αυτά τα προϊόντα επιδέχονται επεξεργασία, δέ χρησιμοποιούνται χημικά συντηρητικά, βελτιωτικά, χρωστικές ουσίες ή άλλα πρόσθετα. Η εταιρεία MEDITERRANEAN FARM άνοιξε αλυσίδα καταστημάτων βιολογικών προϊόντων και με δελτίο τύπου μας ενημερώνει:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ GREEN FARM

Τώρα και στην Αθήνα καταστήματα με πλήρη σειρά βιολογικών προϊόντων.

Υπάρχουν και καλές ειδήσεις! Αυτές τις μέρες που καταγράφονται φαινόμενα που υπονομεύουν την τροφική αλυσίδα, απειλούν την ανθρώπινη υγεία και προκαλούν σύγχυση στον καταναλωτή τα καταστήματα GREEN FARM αποτελούν μία νέα πρόταση ολοκληρωμένης διατροφής με πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα.

Τα προϊόντα βιολογικής καλλιέργειας που επιλέγει η GREEN FARM, εξασφαλίζουν εγγυημένη διατροφή αλλά και ξεχωριστές γευστικές απολαύσεις. Στα βιολογικά προϊόντα, η απουσία χημικών ουσιών, η διαδικασία φυσικής ανάπτυξης και ωρίμανσης, καθώς και ο σεβασμός στις φυσικές διαδικασίες, συντελούν στην παραγωγή και διάθεση προϊόντων υψηλής διατροφικής και θρεπτικής αξίας, τα οποία διατηρούν τη φυσική και πλούσια γεύση τους και το αυθεντικό άρωμα τους.

Τα προϊόντα που διατίθενται μέσα από τα καταστήματα GREEN FARM είναι : φρέσκα φρούτα και λαχανικά, ζυμαρικά, όσπρια, σάλτσες, παιδικές τροφές, λάδια και προϊόντα ελιάς γαλακτοκομικά προϊόντα, δημητριακά, αρτοποιήματα, αλλαντικά, χυμοί φρούτων και λαχανικών, γλυκά και παγωτά, κρασί και τσικουδιά κ. ά.

Την αυθεντικότητα και την ανώτερη ποιότητα των προϊόντων βιολογικής καλλιέργειας προασπίζει και η νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τα βιολογικά προϊόντα που επιλέγει η GREEN FARM υπόκεινται σε αυστηρούς ελέγχους, σε όλα τα στάδια παραγωγής τους, από εγκεκριμένους οργανισμούς πιστοποίησης - ελληνικούς ή ξένους - όπως απαιτεί ο σχετικός Κανονισμός της Ε.Ε. (2092/91). Πέρα από τους καθιερωμένους ελέγχους των αρμοδίων φορέων πιστοποίησης, η GREEN FARM διεξάγει και δικούς της δειγματοληπτικούς ελέγχους στα εγχώρια και στα εισαγόμενα προϊόντα που επιλέγει για τα καταστήματα της.

Τα καταστήματα GREEN FARM έχουν άποψη όχι μόνο για την διατροφή αλλά και για την αισθητική. Το φυσικό ξύλο αποτελεί το κυρίαρχο στοιχείο των χώρων πώλησης, ενώ οι συσκευασίες των προϊόντων είναι ανακυκλώσιμες αλλά και ιδιαίτερα καλόγουστες. Φυσικά δεν υπάρχουν πλαστικές σακούλες αλλά χάρτινες και σε κάθε κατάστημα, ένας γεωπόνος είναι σε θέση να δώσει πληροφορίες και να απαντήσει σε ερωτήματα καταναλωτών.

Αθήνα, 26 Ιανουαρίου 2001

Για περισσότερες πληροφορίες :
Κα Λ. Διάφα / MEDITERRANEAN FARM
Τηλ : (01) 6014105, Fax : (01) 6011798
e-mail : medfarm@otenet.gr

Ελ. Καραγιάννη / StigmaOgilvyPR
Τηλ. 6828160-5
e-mail : eleni.karayianni@ogilvypr.gr

Καταστήματα GREEN FARM
Κολωνάκι, Δημοκρίτου 13 και Γλυφάδα, Δούσμανη 5.
Σύντομα σε Νέα Ερυθραία, Λ. Ελευθερίου Βενιζέλου 134 και Μαρούσι, Δημητρίου Ράλλη 8.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.