μηνισκος | απαλλαγη απο στρεπτοκοκο | το μηλο | derma traxi | εμετο με αιμα | τευματοειδης αρθριτιδα σκυλου

Συνεχείς οι έλεγχοι στα κρέατα διαβεβαιώνει ο ΑκηςΑρμόδια υγειονομική επιτροπή των Ενόπλων Δυνάμεων ελέγχει σχολαστικά το κάθε ζώο που αγοράζεται μετά απο διεθνή διαγωνισμό του υπουργείου Ανάπτυξης και όποιο ζώο κριθεί ύποπτο για τη δημόσια υγεία αφήνεται και δεν αγοράζεται. Τη σχετική δήλωση έκανε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, κ. Ακης Τσοχατζόπουλος, με αφορμή δημοσίευμα εφημερίδος περί ευρέσεως υπόπτου κρέατος στο Στρατό Ξηράς.

Παράλληλα, επανέλαβε, ότι οι στρατιώτες που υπηρετούν στο Κόσοβο προμηθεύονται ανελλειπώς νερό και τρόφιμα απο την Ελλάδα, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων που λαμβάνονται για την προστασία τους. Οσον αφορά στη συγκεκριμένη παρτίδα κρέατος απο την Ιταλία, ήδη η αρμόδια υγειονομική επιτροπή διενεργεί ελέγχους, όπως πάντοτε, για να διακριβώσει την τυχόν επικινδυνότητά της. Η συγκεκριμένη παρτίδα δεν έχει φθάσει στον ελληνικό στρατό για διανομή της.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.