παθησεις καρδιας | ογκος στο λεπτο εντερο | πυωδης ρινιτιδα | γρηγορης τζιστουδης | κινέζικη ιατρική

Σταθμοί ελέγχου της ραδιενέργειας από την ΕλλάδαΜόνιμους σταθμούς τηλεμέτρησης της ραδιενέργειας θα εγκαταστήσει η Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας (ΕΕΑΕ) στα ελληνικά στρατόπεδα στο Κόσοβο και τη Βοσνία, καθώς και σε αποθήκες οπλισμού που βρίσκονται στην Ελλάδα. Κλιμάκιο της Επιτροπής βρίσκεται ήδη στο Κόσοβο για να πραγματοποιήσει μετρήσεις και με βάση τα αποτελέσματα τους θα ληφθούν οι όποιες πολιτικές αποφάσεις.

Ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Νίκος Χριστοδουλάκης επανέλαβε ότι η ΕΕΑΕ διαθέτει δίκτυο σταθμών μέτρησης σε όλη τη χώρα και κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα και ότι έως τώρα δεν έχει εντοπισθεί τίποτε ανησυχητικό στον ελληνικό χώρο. ‘Ο ελληνικός χώρος είναι απολύτως απαλλαγμένος από οποιαδήποτε επικινδυνότητα ραδιενεργούς μορφής’, ήταν η ακριβής δήλωση του υπουργού. Ο κ. Χριστοδουλάκης ανέφερε ακόμη ότι οι μετρήσεις θα γίνουν με ακρίβεια, διαφάνεια και σε ολόκληρη τη δυνατή έκταση.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.