διαρροια τσαι | τι ειναιπρογναθισμος | γίνεται καυτηριασμος μυτης σς φαρμακειο | Ανυψωση μυτης

Επεισοδιακή πορεία φοιτητών Ιατρικής στο Υπουργείο ΥγείαςΜε αυγά αντιμετώπισαν τα δακρυγόνα σε επεισοδιακή πορεία οι φοιτητές της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη, στο υπουργείο Υγείας. Οι φοιτητές εχουν καταλάβει την Ιατρική Σχολή από τις 23 Οκτώβρη, εκφράζοντας δυναμικά την την αντίθεσή τους προς τις μεταρρυθμίσεις που θέλει να προωθήσει η κυβέρνηση στο χώρο της Υγείας.

Μετά την άκαρπη προσπάθεια να δώσουν ψήφισμα στον υπουργό Υγείας, κ. Αλέκο Παπαδόπουλο, οι αστυνομικές δυνάμεις, που υπήρχαν στην είσοδο του υπουργείου παρεμπόδισαν τους φοιτητές να μπουν στο κτίριο, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν επεισόδια. Τα ΜΑΤ αντέδρασαν ακόμα και με δακρυγόνα, ενώ οι φοιτητές προτίμησαν να αμυνθούν πετώντας αυγά. Ευτυχώς τα επεισόδια δεν πήραν έκταση και η διαμαρτυρία των φοιτητών της Ιατρικής συνεχίστηκε στην οδό Πατησίων, λίγα μέτρα πιο πάνω από το υπουργείο Υγείας.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.