μετρησις ενδομυτρικου παχους | ιπποκρατειο υπαρ | βαρεια υπασβεσταιμια κ τετανια | σκωληκοειδίτιδα

Κινδύνευσαν νεφροπαθείς στο Νοσοκομείο ΛάρισαςΚινδύνευσαν οι ζωές νεφροπαθών στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όταν ξαφνικά τα μηχανήματα αιμοκάθαρσης τέθηκαν εκτός λειτουργίας, λόγω διακοπής ρεύματος, σύμφωνα με καταγγελία του προέδρου του συλλόγου τους, κ.Θωμά Παπαδάκου. Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι του Σαββάτου, στη μονάδα Τεχνητού Νεφρού του νοσοκομείου και ενώ δέκα περίπου άτομα υποβάλλονταν σε αιμοκάθαρση, ανάμεσά τους και ο κ. Παπαδάκος. Το ερώτημα, που ετέθη ήταν γιατί από τη στιγμή που έγινε διακοπή ρεύματος, δεν λειτούργησε αυτόματα η γεννήτρια του νοσοκομείου. Για 40 περίπου λεπτά της ώρας, όσο δηλαδή διήρκησε η διακοπή, και μέσα στο σκοτάδι οι αδελφές νοσοκόμες του τμήματος έδωσαν πραγματική μάχη για να αποσυνδέσουν αμέσως τους νεφροπαθείς από τα μηχανήματα ούτως ώστε να μην χάσουν πολύτιμο αίμα, αλλά και να αποφευχθεί ο κίνδυνος πήξεως αυτού.

‘Ο χρόνος της διακοπής ρεύματος μας φάνηκε αιώνας και μόνο χάρη στην αυτοθυσία των νοσοκόμων απεφεύχθη το μοιραίο’, δήλωσε ο κ. Παπαδάκος, ενώ από τη διοίκηση του νοσοκομείου θα διεξαχθεί έρευνα για να εξακριβωθεί γιατί δεν λειτούργησε η γεννήτρια. Στο μεταξύ χθες το απόγευμα οι μάγειρες του Γενικού Νοσοκομείου εντόπισαν 38 κιλά αλλοιωμένου και ακατάλληλου για κατανάλωση κρέατος (με τη μορφή χοιρινών μπριζόλων). Το κρέας που ήταν σε συσκευασία με τα διακριτικά γνωστής εταιρίας κατασχέθηκε.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.