οξεια χολοκυστιτιδα και διατροφη | μουδιασμα ανω γναθου | ανευρυσμα στεφανιαίας αορτής

Οι ήρωες της τηλεόρασης πρότυπο κακής διατροφήςΗ τηλεόραση μπορεί να αποτελέσει 'κακή' επιρροή για τη διατροφή μας, καθώς οι άσχημες διατροφικές συνήθειες πολλών χαρακτήρων γνωστών τηλεοπτικών εκπομπών, αποτελούν αρνητικά πρότυπα. Είτε πρόκειται για δημοφιλείς σειρές όπως το 'ER' (το γνωστό σε όλους 'στην εντατική'), και το 'friends' (τα φιλαράκια), είτε πρόκειται για σειρές κινουμένουν σχεδίων όπως το 'Simpsons', τα διατροφικά πρότυπα που προβάλλονται δεν είναι ό,τι καλύτερο. Η κατανάλωση τροφίμων τύπου 'fast food' που είναι πλούσια σε λιπαρά, η κατανάλωση αλκοόλης και η προβολή της απώλειας βάρους, δημιουργούν συχνά λανθασμένες εντυπώσεις.

Ακόμα και οι γιατροί στην τηλεοπτική σειρά 'ER' έχουν λάβει αρνητική κριτική για την κακή διατροφή τους και την υπερκατανάλωση αλκοολούχων ποτών. Οι διατροφολόγοι πιστεύουν ότι οι τηλεθεατές μπορούν να επηρεαστούν αρνητικά στις διατροφικές τους συνήθειες όταν βομβαρδίζονται από μηνύματα που προβάλλουν ανθυγιεινά διατροφικά πρότυπα. Είναι μάλιστα πιθανόν, η προβολή τέτοιων προτύπων να συμβάλλει στην αύξηση της παχυσαρκίας.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.