που βρισκονται τα εντερα του ανθρωπου εικονες | γαστρορραγια | αεροβιο τρεξιμο προγραμμα

Κατάληψη μετά μουσικής στην Ιατρική ΣχολήΣυναυλία διοργανώνει σήμερα 8/1, στο χώρο της Ιατρικής Σχολής (Μ. Ασίας 75), ο σύλλογος φοιτητών της Ιατρικής Σχολής Αθηνών «Γρηγόρης Λαμπράκης». Η Ιατρική βρίσκεται υπό κατάληψη από τις 23 Οκτώβρη, σε μια προσπάθεια των φοιτητών να εκφράσουν την αντίθεσή τους προς τις μεταρρυθμίσεις που θέλει να προωθήσει η κυβέρνηση στο χώρο της Υγείας. Οι φοιτητές πιστεύουν ότι αυτές οι μεταρρυθμίσεις υπονομεύουν το εργασιακό τους μέλλον και το δικαίωμα στην απόκτηση ειδικότητας, ενώ θα οδηγήσουν και στην απορρύθμιση του συστήματος υγείας στην χώρα μας.

Η συναυλία ξεκινά στις 9.00 το βράδυ και συμμετέχουν οι ΦΕΛΛΑ, ΜΕΝΤΑ, SHERWEED και ο Γ. Κουτής. Στα πλαίσια των κινητοποιήσεων τους οι φοιτητές θα πραγματοποιήσουν την Τρίτη 9/1 πορεία προς το υπουργείο Υγείας, ενώ έχει προγραμματιστεί και νέα γενική συνέλευση του φοιτητικού συλλόγου.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.