αισθηση αφοδευσης | ασθενειες παρωτιδας | ρηξη μητρας στη γεννα | γαβοτονια ιατρικη | σπάσιμο έξω σφυρού

Το μετρό κερδίζει τους ΑθηναίουςΟσο περνά ο καιρός, όλο και περισσότεροι Αθηναίοι φαίνεται να προτιμούν για την μετακίνηση τους το μετρό και όχι το αυτοκίνητο τους. Σύμφωνα με τις μετρήσεις που έχει κάνει η κατασκευάστρια εταιρεία «Αττικό Μετρό», ένας στους τέσσερις Αθηναίους έχει απαρνηθεί το ι.χ. του και προτιμά για τις μετακινήσεις του το μετρό. Αν και αυτό το ποσοστό δεν είναι αρκετά υψηλό, είναι αρκετά ικανοποιητικός προς το παρόν, καθώς το μέχρι τώρα κατασκευασμένο δίκτυο εξυπηρετεί μερικές μόνο περιοχές της πρωτεύουσας.

Ενα χρόνο μετά την έναρξη λειτουργίας του, το μετρό το χρησιμοποιούν καθημερινά 350.000 επιβάτες, ενώ οι μόνιμοι επιβάτες των αστικών συγκοινωνιών που χρησιμοποιούν κάρτες απεριορίστων διαδρομών έχουν αυξηθεί κατά 300%. Αξιοσημείωτο είναι επίσης και το γεγονός ότι οι επιβάτες πληρώνουν σε μεγαλύτερο ποσοστό από ότι στα άλλα μέσα το εισιτήριο τους, καθώς μόνο το 6,5% των επιβατών συλλαμβάνεται χωρίς εισιτήριο, ενώ στα άλλα μέσα το ποσοστό ανέρχεται στο 18%.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.